top of page
Jacobs bvba

Bouwonderneming voor de ruime regio rond Leuven

FAMILIEBEDRIJF VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN EN ALGEMENE BOUWWERKEN IN TIELT-WINGE, LEUVEN, AARSCHOT …

Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar. De kennis en expertise om woningen te bouwen is er van vader op zoon overgegaan. Hierdoor combineren we klassieke vakkennis met moderne technieken. Bij elk project staat kwaliteit, een goede timing en een uitstekende service centraal. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke en stipte opvolging van de werken. Onze vele uitgevoerde projecten tonen dit aan.

jacobs auto
Jacobs bvba

Een bouwonderneming moet met zijn tijd mee evolueren. Het succes van Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge is hier het bewijs van. We kennen de stiel tot in de puntjes, maar scholen ons continu bij om onze klanten steeds opnieuw het beste van onszelf te geven en onszelf voortdurend opnieuw uit te dagen.

We hebben bijvoorbeeld onze metselaars grondig opgeleid om muren met bakstenen te verlijmen. Dat is een andere techniek dan het metselen met mortel. Hierdoor krijgt u een smalle voeg, wat bijdraagt aan een eigentijdse look van een woning. De lijmtechniek resulteert in mooie en afgewerkte woningen en is ook snel en efficiënt op de koop toe. In plaats van de traditionele voegen, heeft u een woning met muren waarvan de stenen naadloos in elkaar overgaan. Het is slechts één voorbeeld van de vele nieuwe technieken die we hanteren.

NIEUWE TECHNIEKEN VOOR WONINGBOUW EN RUWBOUWWERKEN

NIEUWBOUWPROJECTEN IN LEUVEN EN OMSTREKEN MET ALGEMENE BOUWONDERNEMING JACOBS UIT TIELT-WINGE

Als ervaren bouwbedrijf staan we steeds open voor vernieuwing. Omwille van deze dynamische instelling, zijn we uw perfecte bouwonderneming voor het realiseren van nieuwbouwwoningen en nieuwbouwprojecten in Leuven en omstreken. We zijn de ideale aannemer voor het realiseren van residentiële projecten, appartementsgebouwen en winkelpanden. Algemene bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge is uw ijzersterke partner voor grote bouwprojecten. Hiervoor werken we samen met verschillende leveranciers en architecten uit de regio. Ons bedrijf is vooral actief in Tielt-Winge, maar ook in de regio rond Leuven en in deelgemeenten zoals Heverlee en Kessel-Lo.

Wenst u een nieuwe woning te bouwen of een bestaande woning te renoveren of uit te breiden?

Bel ons op en wij maken de uitdaging waar!

bottom of page