top of page
Jacobs bvba

Activiteiten en diensten van Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge

ZOWEL NIEUWBOUW VAN HUIZEN ALS RENOVATIES VAN BESTAANDE WONINGEN

Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar. De kennis en expertise om woningen te bouwen is er van vader op zoon overgegaan. Hierdoor combineren we klassieke vakkennis met moderne technieken. Bij elk project staat kwaliteit, een goede timing en een uitstekende service centraal. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke en stipte opvolging van de werken. Onze vele uitgevoerde projecten tonen dit aan.

Ruwbouwwerken

Rioleringswerken

Betonwerken

Metselwerken (traditioneel en lijmen)

Isoleringswerken

Dakwerken

Voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw

Jacobs bvba

Voor ruwbouwwerken doet u een beroep op Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge. Wij plaatsen funderingen, muren, vloeren en dakconstructies in Leuven en omstreken. Hierbij gebruiken we professionele werktuigen zoals graafmachines en kranen. Met de ruwbouwwerken leggen we het fundament van uw droomwoning. We volgen nauwgezet het plan van de ingenieur of architect en brengen tijdig verslag uit.

Voor betonwerken in Tielt-Winge, Bekkevoort of Leuven doet u eveneens een beroep op onze expertise. We voeren deze betonwerken uit voor een scherpe prijs en op maat van uw project. Bent u op zoek naar een aannemer voor betonwerken in Tielt-Winge? Dan zijn wij er voor u. Omdat we diverse specialiteiten hebben, kunnen we efficiënt en vlot werk leveren. Hierdoor is uw woning snel een feit. We zorgen steeds voor een stipte aanvoer en verwerking van het beton, zelfs in grote hoeveelheden.

RUWBOUWWERKEN EN BETONWERKEN IN DIEST, AARSCHOT OF TIELT-WINGE

RIOLERINGSWERKEN IN AARSCHOT, LUBBEEK OF TIELT-WINGE

Heeft u binnen het kader van een nieuwbouwproject of een verbouwing nood aan rioleringswerken in de buurt van Tielt-Winge, Aarschot, Lubbeek of Bekkevoort? Dan zijn wij de geknipte aannemer om deze werken voor u uit te voeren. Wij leggen de nodige buizen en leidingen volgens het plan van de architect, zodat alles klaar is om aangesloten en gekeurd te worden. Rioleringswerken voor renovaties en het uitbreiden van woningen of nieuwbouwprojecten? Bij ons kan het allemaal. Eens wij onze rioleringswerken hebben uitgevoerd, slaapt u alvast op beide oren.

ISOLATIEWERKEN IN AARSCHOT EN DE OMGEVING VAN LEUVEN

Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge is eveneens uw partner voor isolatiewerken en zorgt keer op keer voor een perfect geïsoleerde woning. Vandaag investeren in de isolatie van een nieuwbouw of een bestaande woning? Dat betekent voortaan genieten van een warme woning in de winter en een heerlijk koel huis tijdens de zomermaanden. Isolatiewerken van Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge zorgen voor een zuiniger energieverbruik, waardoor u het verschil snel voelt in uw portemonnee.

METSELWERKEN EN DAKWERKEN IN VLAAMS-BRABANT

Muren metselen met lijm of mortel voor een nieuwbouwproject of in het kader van het uitbreiden van een woning? Dat laat u over aan gespecialiseerde aannemers zoals Algemene Bouwonderneming Jacobs uit Tielt-Winge. Wij werken snel en zorgen ervoor dat u het gebouw spoedig in gebruik kunt nemen. Bij nieuwbouwwoningen of in het kader van renovaties zorgen wij voor de dakwerken. Als aannemer en algemene bouwonderneming strijkt ons werkterrein zich uit over Vlaams-Brabant, meer bepaald met een focus op de gemeenten Tielt-Winge, Aarschot, Lubbeek en Bekkevoort.

Wenst u meer informatie of voorbeelden van renovaties (voor en na de verbouwing)?

Contacteer ons en wij lichten meteen het een en ander voor u toe!

bottom of page